Spring naar content

Urbike is een coöperatie in de cyclo-logistiek die 4 complementaire diensten aanbiedt om de levenskwaliteit in de stad te verbeteren.

Levering. Advies. Opleiding. Materiaal

Word lid van de coöperatie!

Word een urbike-coöperant en neem actief deel aan de ontwikkeling van een sociale onderneming en aan de financiering van de schaalvergroting van onze activiteiten.

Urbike promoot het vervoer van goederen per fiets. Ons doel is bestelwagens en lichte vrachtwagens geleidelijk te vervangen door cargofietsen voor de laatste kilometers.

Levering

Urbike biedt bedrijven leveringsdiensten per fiets aan, voor allerlei soorten goederen, te leveren aan particuliere en professionele klanten.

Meer informatie

Advies

De experten van urbike ondersteunen ondernemingen en overheidsorganisaties in hun projecten voor een logistieke transitie en bij de opstart van nieuwe leveringsdiensten per fiets.

Meer informatie

Opleiding

Urbike helpt bedrijven en openbare instellingen om hun werknemers op te leiden in het rijden met en het gebruik van cargo fietsen in een professionele context.

Meer informatie

Materiaal

Urbike verhuurt en verkoopt rollend materieel dat is ontworpen voor professionele cyclo-logistieke activiteiten en is aangepast aan alle behoeften. Wij bieden ook een onderhoudsdiensten aan.

Meer informatie
urbike_black

Ontdek de coöperatie

Gesteund door een coöperatief bedrijfsmodel toont urbike aan dat het mogelijk is logistieke innovatie, operationele efficiëntie en de zekerheid van respectvolle arbeidsomstandigheden te combineren.