Spring naar content

Levering

Urbike biedt bedrijven leveringsdiensten per fiets aan om allerlei soorten goederen te leveren aan particuliere en professionele klanten. Urbike is vandaag actief in Brussel, Gent en Leuven.

urbike__TMK5090_light

De goederen kunnen pakjes, droge, verse of temperatuurgecontroleerde levensmiddelen, geneesmiddelen, bloemen, enz. zijn. De cargo fiets en aanhangwagens kunnen tot 280 kg goederen vervoeren, met een volume van 1 tot 2 m³.

Een service op maat

Stel de ideale logistieke dienst samen voor uw stedelijke leveringen, op maat van uw behoeften (ontvangst, overslag, sortering, ordervoorbereiding, herbevoorrading, papieren of elektronische handtekeningen (POD), ophalingen, enz.)

Kwaliteit: onze prioriteit

Maximaliseer de tevredenheid van uw klanten met een kwalitatieve leveringsservice, geleverd door onze professionele koeriers die getraind zijn in de vereisten van het vak. Profiteer van regelmatige controle van prestatie-indicatoren en een continu, transparant verbeteringsproces.

Directe tracering van uw leveringen

Krijg een directe inkijk met onze geïntegreerde track-and-trace tools en ons meldingssysteem dat beschikbaar is voor jou en je eindklanten (e-mail en sms). 

De meeste efficiënte oplossing in de stad

Optimaliseer uw stedelijke leveringen met een oplossing die u bevrijdt van de beperkingen van bereikbaarheid en verkeer in drukke stadscentra. Verbeter de voorspelbaarheid en stiptheid van de leveringen aan uw klanten.

Geautomatiseerd beheer van uw laatste kilometers met eenvoud en gemoedsrust

Dankzij onze software voor routebeheer, die speciaal is ontworpen voor last mile logistics, kunnen we de distributie van uw goederen garanderen, zodat u volledig zicht hebt op de voortgang van de leveringen aan uw klanten.

Leveringen door professionele koeriers binnen een sociaal en democratisch bedrijf

Professionele koeriers, die voortdurend worden bijgeschoold in de eisen en ontwikkelingen van het vak, waardoor een betrouwbare service van hoge kwaliteit wordt gegarandeerd. Het creëren van lokale, menselijke, duurzame en hoogwaardige jobs, met als doel kwalitatieve werkgelegenheid voor iedereen.

Wenst u een levering van uw goederen?

Urbike ontvangt, sorteert en levert alle soorten goederen (temperatuur gecontroleerde producten, pakjes, geneesmiddelen, bloemen, enz.)

Een vraag over een levering in uitvoering? Neem contact op met support@urbike.be van maandag tot zaterdag 8u-20u.

Ontdek de klanten van urbike.