Spring naar content

Opleiding

Voor urbike betekent de transformatie van de stedelijke mobiliteit ook het verhogen van de waardering van het werk van de fietskoeriers. Op de Academy bieden we trainingen aan om de veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid van uw cargofiets verplaatsingen te garanderen.

urbike_6

Ons team van trainers zal u wegwijs maken in het gebruik van cargofietsen en u vormen in het beroep van fietskoerier.

Wij bieden verschillende theoretische en praktische modules aan die u in staat zullen stellen om in alle veiligheid met de cargo fiets te rijden; het gebruik van FlexiModal aanhangwagens en modules onder de knie te krijgen; het materiaal te herstellen en te onderhouden. Bovendien kunnen wij u adviseren bij de keuze van het meest geschikte materiaal en de meest geschikte uitrusting voor uw noden en we kunnen uw onderneming begeleiden bij de cyclo-logistieke overschakeling.

urbike_3

Wil uw organisatie haar team opleiden in cyclo-logistiek of bent u een zelfstandige die wil leren rijden met een cargofiets en aanhangwagen?

Wij organiseren opleidingen op maat om uw teams op te leiden om zelfverzekerd en veilig te rijden met cargofietsen, rekening houdend met de behoeften van uw organisatie. Er worden ook regelmatig groepsopleidingen georganiseerd over het gebruik van FlexiModal-materiaal.

In het kader van het cAIRgo bike project zet urbike de Brusselse beroepssector in het zadel.

Het cAIRgo bike project (gefinancierd door de Urban Innovative Action en het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling), dat in de zomer van 2020 van start is gegaan, wil de luchtkwaliteit in Brussel verbeteren door het gebruik van cargofietsen aan te moedigen en de toegang ertoe te vergemakkelijken. Tot 2023 zal urbike honderden Brusselse professionelen ondersteunen in hun omschakeling naar cargo fietsen, van micro-ondernemers tot grote publieke en private organisaties in alle sectoren. Wilt u morgen de cargofiets voor uw bedrijf of organisatie testen? Neem contact met ons op!

urbike_cairgo_1

Wilt u uw team opleiden om de cargofiets te gebruiken en/of om fietskoerier te worden?
Contacteer ons.

Urbike organiseert trainingen om de veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid van uw cargofiets verplaatsingen te garanderen.