Spring naar content

Ons team

Ons team

Vandaag steunt urbike op een multidisciplinair en multicultureel team voor alle aangeboden diensten en een peloton van meer dan dertig koeriers die dagelijks de stadscentra doorkruisen.

Nicolas coursier urbike
Nico maakt al enkele jaren deel uit van het team en is een zeer praktische man met sterke manuele vaardigheden. We vertrouwen hem een taak toe met gesloten ogen!

Nicolas

Koerier Brussel
Sophie urbike
Of het nu gaat om personeelsbeheer of klantenzorg, Sophie is nieuwsgierig naar alles en neemt discreet en met een glimlach veel taken op zich... en bovendien houdt Sophie van fietsen!

Sophie

Customer & Staff Support Officer
Altijd klaar om een handje te helpen, Remy brengt ons extra energie voor het transporteren van goederen op rush-avonden.

Remy

Koerier Brussel
Nieuwsgierig naar alles wat met fietsen te maken heeft, en in topvorm voor een carrièreswitch na zijn 50e. Nicolas zijn spectaculaire fietsreizen door de hele wereld worden opgevolgd met brusselse kilometers.

Nicolas

koerier & dispatcher Brussel
Heb je al een stijlvolle Omnium muziek horen verspreiden in Brussel? Dat is Mike, die naast de te bezorgen pakjes ook nog een luidspreker van minstens 5 kg draagt!

Mike

Koerier Brussel
Ilyas, de Goliath van het peloton, vervoert onvoorstelbare volumes op de fiets. Hij lanceert onze sociale projecten en jongleert getalenteerd tussen klanten, ritverslagen en nieuwe uitdagingen.

Ilyas

koerier & dispatcher Brussel
Martin
Martin, energiek en pedagogisch, dispatcht de leveringsdiensten, maakt de rondes en leidt nieuwe koeriers en klanten op in het gebruik van het rollend materieel en in het beroep van koerier.

Martin

Hub manager & Head of Training
Renaud
Renaud, wetenschappelijk en creatief, wijdt zijn expertise aan stedelijke logistieke adviesverlening, innovatieprojecten en communicatie.

Renaud

CO-FOUNDER & HEAD OF CONSULTANCY
Philippe, co-founder, CEO
Philippe, ondernemer en verbinder, is verantwoordelijk voor strategie, financiën en commerciële relaties.

Philippe

CO-FOUNDER & CEO Brussel
Met een goed humeur en sterke ethische waarden, neemt hij op briljante wijze de sociale projecten van onze coöperatie voor zijn rekening.

Victor

koerier & dispatcher Brussel
Als studentkoerier kent Ming Brussel en onze ritten door en door en levert ze af met een aanstekelijke glimlach.

Ming

Koerier Brussel
Robin
Steeds goedgezind, Robin lijkt altijd deel te hebben uitgemaakt van het team. Robin is een uitstekende ambassadeur voor urbike zowel op straat als op de sociale netwerken.

Robin

Koerier Brussel
Jacques Junior Consultant urbike
Als pas afgestudeerde heeft Jacques een grote belangstelling voor zachte mobiliteit en een zeer analytische geest die van onschatbare waarde is voor de missies die hij onderneemt. Als sportman monteert hij zijn eigen aangepaste fietsen.

Jacques

Consultant cyclo-logistique
Openhartig en energiek, Marjorie staat altijd klaar om een nieuwe klant te ontdekken of op een nieuwe missie te gaan. Een ontdekkingsreiziger die altijd klaar is voor een avontuur.

Marjorie

Koerierster Brussel
Souley coursier urbike
Als hij eenmaal begint, is hij niet meer te stoppen. Ernst, een glimlach en solidariteit met zijn collega's zijn de kenmerken van deze nieuwkomer in het peloton.

Souley

Koerier Brussel
Manuel heeft gewerkt als koerier van motorvoertuigen, als begeleider van schoolbussen en als assistent-kapitein op grote schepen. Deze aardige Uruguayaan weet hoe belangrijk het is om de verkeersregels te respecteren!

Manuel

Koerier Brussel
Pierre
Efficiënt en evenwichtig, smeedt Pierre met tact en pragmatisme IT en operationele processen aan elkaar.

Pierre

COO Brussel & IT MANAGER
Jarenlang vulde David zijn artistieke activiteit aan, werkend als bestelwagenchauffeur, met groeiende frustratie over de ecologische impact van deze tweede baan. Bij urbike is hij er trots op dat hij een actieve CO2-verminderaar is.

David

Koerier Brussel
Nathan besteedde steeds meer tijd aan digitale ontwerptechnieken, en dus achter de computer... maar hij had behoefte aan een beetje meer bewegingsvrijheid! Fietskoerier zijn stelt hem in staat een evenwicht te vinden in zijn passies!

Nathan

Koerier Brussel
Arnaud coursier urbike
Altijd bereid om te lachen, Arnaud is een veteraan van de fietsbezorgingsdiensten. Als een van de weinige vaders in de ploeg brengt hij een schat aan ervaring mee naar het peloton.

Arnaud

Koerier Brussel
Enthousiaste et réfléchi, Augustin est en co-charge du développement commercial d'urbike.

Augustin

Sales & shop
Gweltaz is verantwoordelijk voor ons succes op het terrein in Gent. Ondertussen kent hij de stad als zijn broekzak en leidt de dagelijkse gang van zaken daar met een goed hoofd op zijn schouders en een glimlach op zijn gezicht.

Gweltaz

Koerier Gent
Mika, vlot en efficiënt, ontfermt zich zonder moeite over de levering van verse producten, boeken en farmaceutische pakjes en is klaar om andere uitdagingen aan te gaan!

Mika

koerier & dispatcher Brussel
Michel
Michel schakelt van de ene taal op de andere over en, terwijl hij energiek op de pedalen trapt om zijn leveringen in Brussel of Gent te doen, steelt hij ook zijn deskundigheid als verkoper en marketeer ten dienste van de ontwikkeling van urbike.

Michel

Koerier Brussel
Lucas, sportieve ingenieur van het team. Onvermoeibaar op de fiets en een grote interesse in de coöperatie.

Lucas

Coursier Bruxelles
Veelzijdig en nauwgezet, Delphine organiseert en coördineert de HR, administratieve en juridische aspekten van urbike.

Delphine

Co-founder & Head of HR & Administration
Joachim is een echte fietsverslaafde. Je doet hem een plezier met lange tours boven de 50km en ook als hij een full-time week heeft gewerkt, gaat hij zaterdag een plezierritje maken op de koersfiets.

Joachim

Koerier Brussel
Halftijds fotograaf, halftijds koerier. Théo zoekt met zijn kritisch-optimistische blik steeds naar verbeteringspistes en nieuwe uitdagingen.

Théo

koerier & opleider Brussel
Margot, nieuwsgierig en veelzijdig, leidt het cAIRgo-project en stelt haar creativiteit en nauwgezetheid ten dienste van de communicatie en de administratie.

Margot

PROJECT MANAGER
Thomas
Vroege vogel, goedlachs en betrouwbaar. Betrokken bij vele projecten buiten urbike.

Thomas

Koerier Brussel
Net zo comfortabel op een bakfiets als op zijn racefiets in de Ardennen. Thibault is een van de meest veelzijdige koeriers van het team, inclusief het mechanische onderhoud van het materiaal.

Thibault

Koerier Brussel
Na 30 jaar kranten uitgeven met zijn neus op het scherm, trapt François met zijn neus op de wind om onze klanten te bezorgen. Gepassioneerd door ecologie, heeft hij aandacht voor de organisatie en het comfort van het team.

François

koerier & dispatcher Brussel
Céline
Hyperprofessioneel in alles wat ze beheert, Céline verdeelt haar tijd tussen de boekhouding en meerdere projecten rond communicatie of procesoptimalisatie.

Céline

Project manager & Accounting
Met korte, maar onvermoeibare benen is Adrian gewend aan lange trajecten (hij rijdt van Louvain-La-Neuve naar Brussel voordat hij aan zijn leveringen begint)! Altijd in een goed humeur, dankzij hem oefent het team Spaans.

Adrian

Koerier Brussel
Etienne, enthousiast en bedachtzaam is verantwoordelijk voor het interne continue verbeteringsproject en voor de commerciële ontwikkeling van urbike.

Etienne

SALES MANAGER
Half kine, half koerier. De leveringen en de organisatie ervan hebben geen geheimen meer voor hem. Hij is nieuwsgierig en vindingrijk en voert de meest uiteenlopende taken met een glimlach uit.

James

koerier & dispatcher Brussel

Raad van bestuur

De raad van bestuur van urbike bestaat uit 5 door de algemene vergadering gekozen bestuurders en 2 permanente gasten.

Antoine Declève

Permanente uitgenodigd
Philippe, co-founder, CEO

Philippe Lovens

Bestuurder, Co-Founder, CEO

Delphine Lefebvre

Bestuurder, Co-Founder
Charles-Antoine

Charles-Antoine Kervyn

Bestuurder

Gaëtan Herinckx

Voorzitter van de RvB

Théodore Boermans

Vertegenwoordiger coöperant-medewerkers

Xavier Dandoy

Bestuurder