Spring naar content

Materiaal

Urbike verkoopt materiaal dat is ontworpen voor fietsleveringen en dat is aangepast aan uw noden. Wij bieden ook het onderhoud van uw materiaal aan.

urbike__TMK4260_light

Samen naar zachte mobiliteit! Urbike is de exclusieve verdeler van FlexiModal materiaal in België.

Beperkt overslag van goederen

Eenvoudige integratie in conventionele logistieke ketens (EPAL-compatibiliteit). FlexiModal is gespecialiseerd in last mile logistics en ontwikkelt innovatieve oplossingen om de koolstofuitstoot bij het vervoer van goederen in steden te beperken.

Verhoogde transportcapaciteit

FlexiModal aanhangwagens zijn ergonomische oplossingen die tot 200 kg kunnen transporteren. Bovendien zijn het duurzame, low-tech oplossingen, ontworpen en geproduceerd in Frankrijk.

Ergonomisch en productief

De aanhangwagens verhogen de productiviteit, maken het werk minder zwaar en verminderen het risico op schade. De BicyLift is een combinatie van een aanhangwagen met hoge capaciteit en een hefmiddel.

Aanhangwagens

Urbike verkoopt een breed gamma aan oplossingen voor het vervoer van goederen per fiets. Ontdek de FlexiModal aanhangwagens en de bijbehorende modules.

BicyLift

Een unieke aanhangwagen die Europalletten en modules met een laadvermogen tot 200 kg kan tillen. Kan met veel modules worden gecombineerd.

Meer informatique

Runner

Deze praktische en compacte versie biedt dankzij zijn gecontroleerde breedte een weggedrag dat in de stad zeer op prijs wordt gesteld (files, zones met lage emissies, enz.).

Meer informatique

Modules

De grote verscheidenheid aan modules, allemaal compatibel met de BicyLift, maakt het mogelijk om aan de vereisten van elk type levering te voldoen.

Wilt u materiaal kopen? Heeft u advies nodig?

Urbike is de exclusieve verdeler van FlexiModal materiaal in België. Dit materiaal, dat is aangepast voor gebruik in de stad, maakt een verhoging van de capaciteit van de leveringen per fiets mogelijk en een vermindering van de hantering van de goederen.