Spring naar content

Materiaal

Urbike verkoopt rollend materieel dat is ontworpen voor fietsleveringen en dat is aangepast aan uw noden. Wij bieden ook het onderhoud van uw materiaal aan.

urbike_11

Samen naar zachte mobiliteit! Urbike is de exclusieve verdeler van FlexiModal materiaal in België. Als specialist in laatste kilometer logistiek ontwikkelt FlexiModal innovatieve oplossingen om de koolstofuitstoot van goederentransport in steden te beperken.

De door FlexiModal voorgestelde oplossingen maken het mogelijk alle onderdelen van de levering per fiets te optimaliseren:

  • Vermindering van de hantering van de goederen: verhoging van de productiviteit, vermindering van de arbeidsintensiteit en vermindering van het risico van beschadiging
  • Versnelling van het transport
  • Gemakkelijkere integratie in conventionele logistieke ketens (EPAL-compatibiliteit)
  • Grotere capaciteit voor levering per fiets

Aanhangwagens

Urbike verkoopt een breed gamma aan oplossingen voor het vervoer van goederen per fiets. Ontdek de FlexiModal aanhangwagens en de bijbehorende modules.

BicyLift

Een unieke aanhangwagen die Europalletten en modules met een laadvermogen tot 200 kg kan tillen. Kan met veel modules worden gecombineerd.

Meer informatie

Runner

Deze praktische en compacte versie biedt dankzij zijn gecontroleerde breedte een weggedrag dat in de stad zeer op prijs wordt gesteld (files, zones met lage emissies, enz.).

Meer informatie

Modules

De grote verscheidenheid aan modules, allemaal compatibel met de BicyLift, maakt het mogelijk om aan de vereisten van elk type levering te voldoen.

Diensten

Concentreer u volledig op uw activiteiten en combineer de aankoop van uw cargo fiets en/of aanhangwagen met onderhoudsdiensten. Er zijn verschillende mogelijkheden: onderhoud in onze werkplaats of bij u ter plaatse en het uitlenen van vervangmateriaal wanneer het uwe stilstaat.

Wilt u materiaal kopen? Heeft u advies nodig?
Contacteer ons.

Urbike is de exclusieve verdeler van FlexiModal materiaal in België. Dit materiaal, dat is aangepast voor gebruik in de stad, maakt een verhoging van de capaciteit van de leveringen per fiets mogelijk en een vermindering van de hantering van de goederen.