Spring naar content

BicyLift

Materiaal

BicyLift

Play Video

Een unieke en gepatenteerde aanhangwagen met een ergonomisch hefsysteem waarmee paletten, containers, enz. tot 180kg laadvermogen kunnen worden getild.

Technische info

Afmetingen: 113x190, 18 cm bodemvrijheid
180 kg max laadvermogen
Tillen & fietsaankoppelen in 20 sec.
Leeggewicht 25 kg

Beperkt overslag van goederen

Eenvoudige integratie in conventionele logistieke ketens (EPAL-compatibiliteit). FlexiModal is gespecialiseerd in last mile logistics en ontwikkelt innovatieve oplossingen om de koolstofuitstoot bij het vervoer van goederen in steden te beperken.

Compatibiliteit

Douze Cycles V2 or G4, Urban Arrow, R&M Packster or Nevo, Bullitt, Triobike, Omnium, Cargo Factory (ex-Kargon), RadCity, Radkutsche Rapid, Trek Supercommuter, Victoria eUrban 11.9*, Benno Boost*, Veloe* en andere**

* universele bevestiging (3 verankeringspunten) compatibel met veel fietsen
** andere modellen beschikbaar op aanvraag voor grotere volumes

Stedelijke aanhangwagen

De BicyLift biedt een ongeëvenaarde manoeuvreerbaarheid in de stad dankzij een beperkte breedte van 1,13 m en een kleine draaicirkel.

Ergonomie

Een tot 25kg gereduceerd gewicht en een uniek en gepatenteerd hefsysteem stellen de BicyLift in staat 7 maal zijn gewicht te tillen op een ergonomische manier. De aanhangwagen is uitgerust met een roterende arm die in 3 standen kan worden vergrendeld:

  • In handpositie om de aanhangwagen aan de hand te houden voor de laatste meters
  • Horizontale positie waarin hij aan de fiets is bevestigd
  • Naar beneden gericht om de aanhangwagen te ondersteunen en zo het laden te vergemakkelijken (de arm werkt als een staander)

Veiligheid

De BicyLift is uitgerust met een inertie remsysteem. De aanhangwagen remt evenredig met de remkracht van de fiets. Dit innovatieve systeem maakt het ook mogelijk met de hand te remmen en de remmen te blokkeren met een remhendel. De verlichting van de BicyLift werkt met magneten op de wielen en wordt automatisch geactiveerd tijdens het rijden.

Compacte opslag en beperkt onderhoud

De BicyLift kan verticaal worden opgeborgen, wat veel ruimte bespaart. Deze aanhangwagen is niet gemotoriseerd en werkt volledig mechanisch. De behoefte aan onderhoud is hierdoor geminimaliseerd en de betrouwbaarheid is hoog. Om ervoor te zorgen dat u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele reparaties, kunt u ons onderhoudsaanbod bekijken.

Geïnteresseerd in de BicyLift?

Vraag een offerte aan of meer info. We beantwoorden je met plezier!

Modules

De grote verscheidenheid aan modules, allemaal compatibel met de BicyLift, maakt het mogelijk om aan de eisen van elk type levering te voldoen.