Spring naar content

Opleiding

KMO en zelfstandigen

Fotografen, tuiniers, cateraars, elektriciens en technici zijn allemaal onlangs overgestapt op cargofietsen dankzij de ondersteuning die urbike biedt. En nu, is het jouw beurt? Hier zijn de diensten die we aanbieden

Behoefte analyseren & adviseren

Wil je nagaan welke activiteiten of professionele verplaatsingen compatibel zijn met cargofietsen binnen jouw organisatie? Heb je advies nodig bij het kiezen van de beste uitrusting voor je activiteiten?

Opleiden

Wil je het aanbod van cargofietsen ontdekken en leren hoe je op cargofietsen en aanhangwagens moet rijden? Wil je advies van de dagelijkse koeriers over de beste routes, aanbevolen uitrusting, enz?

Testen

Wil je je professionele activiteiten uitproberen op een cargofiets? Een fiets en/of aanhangwagen uit ons aanbod testen?

Behoefte analyse en advies

Op zoek naar advies over cargofietsen voor professioneel gebruik, de juiste keuze fiets voor je activiteit, de geschikte uitrusting en alle diensten die erbij komen kijken?

Groepsopleiding

De groepsopleidingen hebben een dubbel doel:

  • Ontdek en test een breed scala aan cargofietsen en aanhangwagens
  • Leer een cargofiets leeg, geladen en in het verkeer te besturen (en krijg veel advies over routes, uitrusting, laden & lossen, enz.)

Testweken

Mogelijkheid om 2 tot 3 weken een cargofiets en/of aanhangwagen te testen die het meest geschikt is voor jouw activiteiten (beschikbaar na het volgen van een training)

Het doel van deze testweken is om het gebruik van de cargofiets toe te passen in de realiteit van de gebruikers. Dit experimenteren maakt het mogelijk om verschillende configuraties te testen, vast te stellen wat werkt en eventuele extra barrières te identificeren.

Geïnteresseerd?

Contacteer ons op academy@urbike.be om je in te schrijven! Het programma is momenteel gratis tot en met eind februari 2024, dankzij de steun van Brussel Mobiliteit.